tisdag 27 maj 2014

Skåda din inre fascist

Fascismen triumferar. Varför?

Vi tittade åt fel hål när vi tyckte att endast Tyskland var de icke-humana värderingarnas vagga under tidigt 1900-tal. Ondskan i modern europeisk historia har esteticerats genom bilder av hakkors, naziparader och förintelserök. Vem har någonsin frågat sig vad som har hänt med ALLA ANDRA FASCISTER?  I öst har fascismen kallats kommunism. I väst har den kallats välfärd, ett annat ord för nationalsocialism.

I Europa finns ingen motsättning. Antagonismen mellan fascister och anti-fascister är falsk och grundas i en inneboende dödsdrift inom Nationen som en idé av typisk europeiskt ursprung (i efterföljd av det det romerska imperiets fall). Den reala kampen i Europa utspelas och har alltid utspelats inom olika nationella maktpositioner (som har kallats "imperier" och "riken" men de facto inte var det) inom den ekonomiska maktstrukturen som kallas kolonialism och kapitalism, som såsom en ekonomisk maktstruktur är utan motsats - kommunism och fascism är ideologier som kännetecknar kapitalismens inneboende dödsdrift.

Välkommen till det alltid redan fascistiska Europa som hamnade i blindfläcken av Kalla kriget, ett Europa av IDAG, det Europa som var förenat långt före och förblev förenat efter Andra världskriget i fascismens famn.

Vad bör göras?

Skåda din inre fascist - det är den som viftar med flaggor av alla dess färger, sjunger kampsånger och marscherar, hotar att krossa, som ropar och rapar på allt som inte tänker som du!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar